Здравният министър проф. Костадин Ангелов даде своя глас за парламентарните избори.

...
Здравният министър проф. Костадин Ангелов даде своя глас за парламентарните избори.
Коментари Харесай

Ангелов също гласува: Не се очаква пик на заразата след вота

Здравният министър проф. Костадин Ангелов  даде своя глас за парламентарните избори. Той прикани за висока изборна интензивност и увери, че избори те са безвредни и са подхванати всички нужни ограничения.

„ Хората да бъдат спокойни, да си сложат маските, с цел да можем в края на деня да бъдем удовлетворени от това, което сме създали. “, сподели той откакто пусна бюлетината си.

„ Днес гласувах за това, за което се боря всеки ден – за здравето,за спокойствието на хората, за един свят без пандемия, за края на този призрачен сън. Надявам се всички да бъдат уверени, че днешният ден може да донесе онази смяна, за която всички се борят. “, съобщи Ангелов.

И направи прогноза за развиването на пандемията:

„ Аз всеки ден се надявам да бъде финален от борбата ни с пандемията. От тази обстановка, в която се намираме, виждам, че единственото избавление ще ни бъде донесено посредством имунизацията “.

Проф. Ангелов увери, че мерките се съблюдават в цялата страна: „ Не чакам пик на пандемията след днешните избори. Всичко ще бъде наред, опашките са на открито, те са белег точно на това, че има въведени противоепидемични ограничения “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР